Bloggportaler

  • juli 3, 2018

Lista av svenska bloggportaler, där du kan starta en gratis blogg och börja blogga på en gång. Du kan börja blogga för skojs skull, för att marknadsföra andra webbplatser, eller för att tjäna pengar på att blogga. När du väljer en bloggportal bör du främst tänka på om din blogg kommer att passa in i portalens kategori. Ämnet är oftast inte ett krav, men det ökar chansen att du lockar fler läsare från bloggportalen till din blogg.

BloggportalKategori
http://blogg.vk.se/🌍 Allmänt
http://nogg.se/🌍 Allmänt
http://www.123minsida.se🌍 Allmänt
https://blog.se/🌍 Allmänt
https://blogg.se/🌍 Allmänt
https://www.c.nu/🌍 Allmänt
http://delacay.com/🌍 Allmänt
http://blogg.alltforforaldrar.se👶 Familj
http://minbebis.com/blogg/👶 Familj
http://www.familjeliv.se/👶 Familj
https://blogg.loppi.se/👶 Familj
https://vimedbarn.se/👶 Familj
https://www.fotosidan.se/📷 Fotografering
http://vimeddjur.se/🐹 Husdjur
http://blogozine.net/🤳 Livsstil
http://improveme.se/🤳 Livsstil
http://itgirls.se/🤳 Livsstil
http://nouw.com/🤳 Livsstil
http://voyz.se/🤳 Livsstil
http://www.bloggplatsen.se/🤳 Livsstil
http://www.devote.se/🤳 Livsstil
https://for.me/🤳 Livsstil
https://myshowroom.se/🤳 Livsstil
https://cykl.se/⚽ Sport
https://jogg.se/⚽ Sport
https://skid.se/⚽ Sport
https://svettig.se/⚽ Sport
https://tri.se/⚽ Sport

Vad är en bloggportal?

Kort sagt är det en webbplats som låter dig skapa en egen blogg, antingen på en subdomän (t.ex. https://dinblogg.bloggportalen.se/) eller i en katalog på samma domän (t.ex. https://bloggportalen.se/dinblogg/). Där kan du publicera inlägg med text, bilder, videoklipp och annat innehåll.

Fördelar med bloggportaler

Det finns flera fördelar med att använda en bloggportal istället för att blogga på en egen webbplats. De flesta bloggportaler brukar nämligen visa de senaste inläggen på hemsidan, vilket gör att du enkelt kan locka fler läsare till din blogg utan någon som helst marknadsföring.

Dessutom räknas detta som länkar till din blogg, vilket även ökar din synlighet i sökmotorer som Google. Det innebär att det kan vara enklare att starta bloggen på en bloggportal och bygga upp ett följande där. Om du senare vill skaffa en egen domän och bygga ett varumärke för dig själv så kan du utan större svårigheter gå över från bloggportalen.

Bloggkataloger

Om du vill öka synligheten för din blogg så kan du lägga till den i alla tillgängliga bloggkataloger och blogglistor. Klicka dig vidare till vår lista över bloggkataloger!