Tjäna pengar

  • juli 3, 2018

Tjäna pengar på att blogga! Affiliate-program, annonsering, sponsrade inlägg och frilansarbete är de vanligaste metoderna för att tjäna pengar på att blogga. Du kan även sälja fotografier, grafik, länkutrymmen och mycket mer.

Affiliate-marknadsföring

Med hjälp av affiliate-marknadsföring kan du tjäna pengar på att rekrytera nya kunder till webbutiker och tjänster. Gå med i ett affiliate-nätverk, välj ut lämpliga program och börja tjäna provision redan idag!

Annonsering

Du kan välja att visa annonser på din webbplats, som vanligtvis betalar per klick. En fördel med annonsering är att det oftast är helt automatiserat efter att du har lagt till annonsplatsen, en nackdel är att man inte tjänar lika mycket som med affiliateprogram.

Börja från början

Många drömmer om att jobba hemifrån och leva på sin blogg, sina fotografier, sin konst eller dylikt. Börja smått och arbeta dig uppåt, så kan du komma väldigt långt. Så fort de första slantarna börjar trilla in så kommer motivationen på köpet, så börja tjäna pengar på din blogg nu! När din blogg är stor nog så kan du få erbjudanden från företag för gästinlägg eller recensioner av deras produkter/tjänster.